Tanácskozás Jogú Tagság

A GTK HK minden évben pályázatot ír ki a Tanácskozási Jogú Tagság betöltésére. A pályázat célja olyan hallgatók felkérése tanácskozási jogú tagnak, akik az adott pályázatban kiírt időszakban figyelemmel kísérik, illetve véleményükkel, munkájukkal segítik a GTK Hallgatói Képviselet munkáját.

Amennyiben érdekel a Hallgatói Képviselet munkája, hogy mivel töltik a Képviselők a mindennapjaikat, és fontolóra vetted, hogy szívesen indulnál a novemberi Tisztújító Szavazáson akkor a tanácskozási jogú tagság a megfelelő kezdet mindezekhez! 

Részt vehetsz az Oktatási Bizottság és Kari Diákjóléti Bizottság munkájában, segítheted a referenseket a posztjukhoz kötődő feladatokban, ezzel megismerve minden területet, amelynek köszönhetően sokkal biztosabb és felelősségteljesebb döntést tudsz hozni, hogy mely területen szeretnél majd a továbbiakban tevékenykedni. 

Az aktuális pályázatot mindig közzétesszük az oldalunkon, de amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj az elnok@gtkhk.bme.hu címre!