Hírek - 2022.03.07.

Mentorpályázat 2022

Kedves Hallgatók!

A GTK HK Mentorpályázatot ír ki a 2022/2023-as tanévre a Kar minden nappali tagozatos aktív státuszú hallgatója számára.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A Mentorgárda egy olyan aktív, pörgős csapat, melynek tagjai segédkeznek a Gólyatábor, a Gólyahét és egyéb gólyaprogramok szervezésében, szervezik a kari közéletet, valamint a Gólyatábortól kezdve a következő pályázati kiírásig segítik saját gólyacsapatukat mind a tanulmányaikban, mind pedig a beilleszkedésben.

Jelentkezés és kiválasztás menete:

  1. A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása és a letölthető adatlap pontos kitöltése, továbbá feltétel, hogy a pályázó utolsó lezárt félévének kreditindexe legalább 2.0 legyen.
  2. Mentorgárda, az Instruktorgárda, a Rendezvényszervező Csoport, a Hallgatói Képviseleti tagság és a tanácskozási jogú tagság egymást kizárja az adott tanéven belül. A Sportszervezői Csoport és a Mentorgárda tagság azonban nem zárják ki egymást.
  3. A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt, melynek időpontja: 2022. március 24-30., melyről a Mentorgárda vezető e-mailben tájékoztatja a pályázókat. 
  4. A mentorság kritériumfeltétele a mentor teszt legalább 35%-os teljesítése. A kiválasztási folyamat végén történik meg a jelöltek közül a GTK HÖK SZMSZ 3. melléklete alapján a Mentorgárda tagjainak kiválasztása.
  5. A mentorjelöltek jelentkezésükkel vállalják, hogy bekerülésük esetén, részt vesznek a GTK Nyári Táborban, augusztus folyamán részt vesznek a Gólyatábor előkészítésében és megszervezésében, a mentortréningeken, a Gólyahéten és a Gólyabálon, amennyiben azt az adott időszakban hatályban lévő védelmi intézkedések lehetővé teszik.

A pályázat leadási határideje:

2022. március 20. (vasárnap) 23:59

A pályázat leadásának módja:

Pályázati adatlap pontos kitöltése (FONTOS: kézzel aláírva majd beszkennelve vagy Ügyfélkapun AVDH hitelesített formátumban) és egy motivációs levél elküldése elektronikusan a jelentkezes@gtkhk.hu e-mail címre, “Mentorgárda jelentkezés 2022” tárggyal. 

Egyéb információért írj bátran az info@gtkhk.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2022.03.07. 23:34