Hírek - 2018.12.15.

Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat 2019

A GTK HK pályázatot ír ki a Rendezvényszervező Csoportban (RCs) való tagságra a Kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2018/2019 tanév tavaszi, illetve a 2019/2020 tanév őszi félévére. A Mentorgárda/Instruktorgárda/Hallgatói Képviselet és az RCs tagság egymást kizárja az adott tanéven belül.

A Rendezvényszervező Csoport, azaz a First Aid Party Staff egy olyan aktív, lelkes csapat, melynek tagjai olyan kari rendezvények előszervezésével és lebonyolításával foglalkoznak, mint például

  • GoToKocsmák, Félévfelezők, Vizsgatemetők
  • Roller bulik
  • GTK Kari Hallgatói Napok
  • Gólyatábor, Mestertábor, Nyári Tábor
  • Gólyabál
  • Sportnap.

Ez magába foglalja a rendezvényekkel kapcsolatos marketing tevékenységeket, a jegyértékesítést, az operatív feladatokat és a First Aid brand népszerűsítéseit a rendezvényeken keresztül.

A pályázati adatlap, és a részletes pályázati kiírás itt található: 

Pályázati kiírás Pályázati adatlap
 

 

A pályázat leadási határidő: 

2019. január 6. 23:59 (vasárnap)

A pályázatokat zárt borítékban, névvel ellátva, valamint a borítékon feltüntetve, hogy Rendezvényszervező Csoport, kell leadni a Wigner Jenő Kollégium (1117. Budapest, Dombóvári út 3.) portáján, vagy fogadóidőben a HK irodában (WJK A105), továbbá el kell küldeni a rendezveny@gtkhk.hu e-mail címre is. (Az e-mail tárgya: Név, Rendezvényszervező Csoport).

Egyéb információért nyugodtan írj a korom.dorina@gtkhk.bme.hu e-mail címre.

Korom Dorina

Rendezvényszervező Csoport vezetője
GTK HK 


Utoljára szerkesztve: 2018.12.15. 10:29