Hírek - 2017.01.16.

17.Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Kedves Hallgatók!

Közeleg a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás időpontja, melyre a HÖOK főszervezőként valamennyi hallgatót kibővített programkínálattal és 18 országból közel 200 kiállítóval vár 2017. január 19-21. között, a Hungexpón.

A rendezvény célja, hogy a pályaválasztók minél jobban megismerjék a felsőoktatásban és továbbképzésben rejlő valamennyi lehetőséget: ösztöndíjakat, szakmákat, nyelviskolákat, mesterképzéseket, kollégiumokat, oktatási innovációkat és a hallgatói életet.

A rendezvényen kiemelt szerepet kap a karriertervezés, a még bizonytalanok pályaorientációs tanácsadók segítségével találhatják meg a számukra kedvező irányt.

A duális képzési helyek bemutatják, miként szerezhető több éves szakmai gyakorlat a diplomaszerzést megelőzően, a leendő munkáltatók pedig aktuális gyakornoki és karrierprogramjaikkal jelennek meg.

A három napos oktatási szakkiállítás során két színpad előadói gondoskodnak az információk teljes körű átadásáról. Míg a nagyszínpad az intézmények bemutatkozási helyszínéül szolgál, addig a loungeos kialakítású karrierszínpadon hazai és nemzetközi sikertörténetekről, izgalmas szakmákról lesz szó elismert szaktekintélyek előadásában.

A háromnapos rendezvény ingyenesen látogatható.

Friss információk folyamatosan megtalálhatók az Educatio Facebook oldalán!

Üdv,
GTK HK

 

Utoljára szerkesztve: 2017.01.16. 16:58